Wednesday, December 23, 2009

CATCHEYE.COM


HANYA DAFTAR,

PROMOSI KPD RAKAN2 DAN TERUS DAPAT DUIT.

TAK PERLU MODAL 1SEN PUN....RM FREE!!!!

SALAM,

beri saya masa 5 minit awak boleh?
mari sertai saya di catcheyes jom..


Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,

ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11×10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110×30=RM3300..
banyak tu ..

awak tak nak ke???

ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 23,000 orang
sekarang..

jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan.

Cara nak register =

1.klik http://www.catcheye.com.my/?r=29108
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A,
soalan 2 jawapan B,
soalan 3 jawapan A.
(jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini
dengan link awak
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!
sebab benda ni 100% percuma…!!!

KALO PROGRAM YANG XYAH KUAR MODAL 1 SEN PUN XNK JOIN…X DPT NK TLG LG….

0 Comments:

Post a Comment